Prosto z Tradycji..... Tradycji wędzenia

17.05.21
1. Rodzaje kiełbas i ich podział
Rodzaje kiełbas i ich podział
Dla ułatwienia Państwu wyboru, przedstawimy produkty, które można nabyć w naszym sklepie i kosztować do woli, lub obdarować nimi znajomych. Oto najpopularniejsze rodzaje kiełbas wędzonych:
- Wędliny wędzone parzone - są to wyroby aromatyczne i soczyste, delikatne w smaku choć optymalnie przyprawione.
Nadają się do spożywania na surowo oraz dalszej obróbki termicznej, takiej jak gotowanie, smażenie, pieczenie. Możemy wśród nich wyróżnić Kruchą, Od Plebana, Wiejską czy Podwawelską.
- Wędliny wędzone parzone suszone – do tej grupy zaliczamy produkty dojrzewające, które nabierają z czasem
niepowtarzalnego charakteru i wyrazistego smaku. Mogą służyć jako przekąska, do której wystarczy dobrać odpowiednie pieczywo i uczta gotowa. Mamy tutaj Jałowcową, Palcówkę, Ruską, Tatrzańską i cieniutkie kabanosy.
Niektóre rodzaje kiełbas na grilla polecamy szczególnie, są to wędliny parzone o sporej zawartości tłuszczu, który wytapia się w trakcie pieczenia, pozostawiając to, co najlepsze - gorące, soczyste mięso.
 
 
Prosto z Tradycji..... Tradycji wędzenia????????
Kochamy te aromaty ????
Wy chyba również ????
????Zapraszamy Kochani na zakupy stacjonarne oraz internetowe.
Do zobaczenia ☺

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera

Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl