Zaloguj się, aby dodać opinię

Hanna Cielęcka 14.09.2021

Też zamówiłam. Niebo w gębie:). Z czystym sumieniem polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta Kocurek 13.09.2021

Powiem szczerze, że poszłam na łatwiznę i zamówiłam wędlinę na internecie Ale to był strzał w 10! Lepszej kiełbasy nie jadłam. Dostawa pod same drzwi w wyznaczonym terminie no i bardzo szybki kontakt ze sklepem :)
Polecamy serdecznie!
Na większe przyjęcia i nie tylko ❤️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Hanna Cielęcka 08.09.2021

Dzisiaj dotarło pierwsze zamówienie, ale na pewno nie ostatnie :). Wszystko pyszne ( sprawdzone:)). Smaki dzieciństwa wróciły.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ALICJA DEE 08.09.2021

Polecam, wszystko pyszne i co ważne bez tych "super" dodatków. Przesyłka przyszła na drugi dzień dobrze zapakowana. Dziękuję :*

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Warczok 06.09.2021

Paczka z wędlina wysłana do Niemiec po czterech dniach doszła; Wszystko ok; Dzięki termicznemu Waszemu starannemu opakowaniu.
Wędliny pachną, dobrze uwędzone, BRAWO PCH!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz Baranowski 01.09.2021

Super smakołyki:)...Polecam serdecznie wyroby tego producenta:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof Pawlik 30.08.2021

Właśnie odmroziłem polędwiczki z 20 kg zapasu który zrobiliśmy dwa miesiące temu wszystko przepyszne.????
Nie mamy możliwości zakupy na miejscu ponieważ mieszkamy za granicą dlatego kupujemy większą ilość ????
Po mału zapasy się kończą ale już nie długo zamawiamy następne
Polecamy te pyszności ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bartodziej Izabela 26.08.2021

Super pyszności:) polecam !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Hanna Burza-Czarniawska 26.08.2021

Właśnie dziś zamówiłam, kolejny raz. Dla nas bezkonkurencyjne :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja Bąk 26.08.2021

SUPER WYROBY!!! BŁYSKAWICZNA DOSTAWA!!!POZDRAWIAM IDZIĘKUJĘ :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta Indulska 24.08.2021

Polecam wasze produkty znam je od kilku lat tak trzymajcie brakuje ich teraz w warszawie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota Kulik 24.08.2021

Zamawiam już kolejny raz i wszystko pyszne :) ... Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maciej Dłużniewski 23.08.2021

Wyroby rewelacja. Przesyłka Super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adam Banasiewicz 23.08.2021

Dzisiaj przyszła paczka z wędlinami wszystko pyszne i pachnące. Super zapakowane .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Arkadiusz Chmielewski 23.08.2021

Właśnie dotarła pierwsza paczka ,lodówka zapełniona wszystko przepyszne smaki dzieciństwa a jestem rocznik 75

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Darek 19.08.2021

Realizacja zamówienia przebiegła w ekspresowym tempie.W środku przesyłki dwa upominki za które dziękuję. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alina Robak 30.07.2021

Dawno nie jadłam tak wspaniałych wyrobów

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 28.07.2021

Ekspresowa realizacja. Produkty świetnie zapakowane. Dziękuję za gratis. Polecam ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina Orwid-Pluta 25.07.2021

Szczerze polecam. Przesyłka dotarła szybko. Sposób zapakowania znakomity. Produkty przepyszne. A do tego sympatyczne gratisy. Jestem pod wielkim wrażeniem. Bardzo dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina Czapla 22.07.2021

Wyroby wasze są pyszne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz Wik 21.07.2021

Szczerośc za szczerośc.Poniewaz jesteśmy przywiązani do tradycji dlatego wybieramy Podlaską Chatę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andrzej Więcław 12.07.2021

Sądzę,że asortyment Podlaskiej Chaty nie jest dla głodomorów lecz smakoszy świetnych szynek,polędwic,wędlin,pasztetów i innych produktów.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andrzej 08.07.2021

Pierwsze zamówienie przez Internet i rewelacja. Do tej pory wyroby były kupowane lokalnie gdy tylko pojawiało się stoisko. Od zamówienia do odbioru nie całe 24h. Wszystko ładnie zapakowane z zamrożonym wkładem żelowym żeby utrzymać świeżość produktów. Szczerze polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

BEATA HAJDUK 01.07.2021

Otrzymałam wyroby w expresowym czasie, wszystkie przepyszne. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ludmiła Tomczyk 14.06.2021

Najlepsza firma z wędlinami. Indywidualne podejście do klienta. Wszystko jest smaczne, dostawa błyskawiczna. Przyjemne zniżki, miłe niespodzianki, paczki zapakowane z miłością. Czasami paczki pakują nawet w niedzielę Najwyższy poziom, najlepszy smak i ceny. Bardzo mało takich firm w Polsce. Szczerze polecam i dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jacek Chrzanowski 09.06.2021

super wędliny, przesyłka dobrze zabezpieczona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogumiła Krawiec 09.06.2021

Świetne wędliny! Super kontakt :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maciej Dłużniewski 26.05.2021

Wyroby rewelacja. Przesyłka Super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika Kobierska 24.05.2021

Dzisiaj przyszła moja paczka z wędlinami. Wszystko pyszne i świeże. Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka Szymańska 24.05.2021

Dziękuję również.Zamowienie dotarło całe i zdrowe. Swojsko pachną ????i tak też smakują..

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena Kubicka 24.05.2021

Wczoraj otrzymałam przesyłkę wszystko przepyszne boczek i słoninka babci Krysi - sztos. Dziękuję bardzo

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariolka Zielińska Zeman 24.05.2021

Polecam, zamówiłam dopiero pierwszy raz, smaczne i pięknie zapakowane. Będę stałym bywalcem. W końcu trafiłam w samo sedno. Super i dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika Gomolinska 20.05.2021

Zamówiłam wędliny z dostawą do Niemiec paczka wysłana w poniedziałek w środę była już u mnie - świetnie, wszystko szczelnie zamknięte. Kiełbasy, szynki i polędwice które zamówiłam pycha!!!!! Wrócę tu jeszcze nie raz. Najlepszy sklep z wysyłka takich smakołyków za granice.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula Molęda 08.05.2021

Opinie klientów sklepu na temat smaku oraz jakości wędlin mocno przesadzone.Jak dla nas zdecydowanie za słone i adekwatnie do tego cena zbyt wygórowana. Zgodność produktów oraz jakość i czas realizacji oceniam bardzo pozytywnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna E. Lao-Blok 06.05.2021

Wędliny pierwsza klasa. Smaki mojego dzieciństwa. Dziękujemy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna Danielak 06.05.2021

Najlepsze produkty ktore do tej pory zamowilam przez internet ,trafione smakowo ,bardzo dobrze przyprawione a ja uwielbiam takie .Smakowalo mojej rodzince i mi . Bardzo dobrze zapakowane i swiezutkie bez zadnych E i innych udziwnien ,suszone miesko mega pychota i zdrowa przekaska zamiast chipsow dla dzieci jak i doroslych ???? Super ,bede zamawiac ,to jest to czego szukalam .Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Tomaszek 06.05.2021

Wczoraj dotarło moje pierwsze zamówienie. Wszystko pyszne, świeże, zapakowane super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Bartkowiak 06.05.2021

Dziś przyszła paczka- zapakowana idealnie, a wędliny są boskie ???? polecam, ja z pewnością wrocę ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka Stańczyk-Zapalska 06.05.2021

Polecam. Dawno nie jadłam tak pysznej wędliny. Napewno będę zamawiać

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Rafińska 06.05.2021

Pyszne wędliny. Transport bardzo sprawny

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Wiśniewska 06.05.2021

Zamowilam pierwszy raz i jestem pod wrażeniem, dawno nie jadłam tak pysznych wedlin . Napewno do Was wrócę

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomasz Matuszewski 06.05.2021

polecam wszystkie wyroby, jakość rewelacja

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula Dorre_Muzyka 30.04.2021

Przesyłka dotarła po 1 dniu.Bardzo dobrze zapakowana. Wędliny rzeczywiście bardzo dobrej jakości.Polecam producenta.Będę kupować. Zamierzam zamówić wysyłkę dla mojej córki do Włoch.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Bodnar-Czarnecka 16.04.2021

Pyszne wędliny, niepowtarzalny smak, wszystko starannie zapakowane, świeże! Następnym razem zamawiamy dwa razy więcej, bo rodzicom także bardzo posmakowały! Pasztet z borowikami to smak dzieciństwa ❤.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbigniew Zygora Zygora 09.04.2021

Towar przesłany zgodnie z zamówieniem. Wszystko świetnie zapakowane. Towar pyszny, godny polecenia ! Wszystkim członkom rodziny bardzo smakował!
Na pewno będę polecał Firmę. Na pewno będę korzystał z wyrobów Podlaskiej Chaty !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbigniew Zygora Zygora 09.04.2021

Towar przesłany zgodnie z zamówieniem. Wszystko świetnie zapakowane. Towar pyszny, godny polecenia ! Wszystkim członkom rodziny bardzo smakował!
Na pewno będę polecał Firmę. Na pewno będę korzystał z wyrobów Podlaskiej Chaty !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Krzemień 09.04.2021

Po raz pierwszy od wielu lat Święta pachniałý prawdziwymi wędzonym wyrobami. Wszystko bardzo dobre. Dostawa na czas zgodnie z moim życzeniem. Warto było zaryzykować. Polecam wszystkim.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert B. 08.04.2021

Smak wybitny i to każdej wędliny, mają rację Ci, którzy piszą,że przywołuje smaki z dzieciństwa, kiedy wędliny były prawdziwe. Bardzo dobrze zapakowane wędliny, czas realizacji zamówienia zgodny z ustaleniami. Proszę tak trzymać, a klientów z pewnością nie zabraknie. Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia Zabrzeska 04.04.2021

Przepyszne wędliny! Zawsze kupowalam na Waszych straganach, w tym roku musiałam zamówić, ale sie nie zawiodłam! Starannie zapakowane produkty, dostawa na czas, super kultura obsługi klienta, nawet kupon na zakupy dostałam! Przy okazji mogłam postudiować skład wędlin, i rzeczywiście bardzo dobry, bez zbędnej chemii. Jestem bardzo zadowolona i będę zamawiać dalej! Pozdrawiam serdecznie!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 31.03.2021

Moje opinie stają się pewnie nudne bo każdorazowo chwalę. Myślałam, że może w okolicy Świat Wielkiej Nocy z produktów wykapie troch wody, a tu nic!!!! Na ich przykładzie należy sądzić, że Podlasie to bardzo suchy region Polski.... Wszystko jest pyszne, świeże pachnące dymem i przyprawami specyficznymi dla Podlasia, i nie tylko. Dzięki Wam nasze śniadanie Wielkanocne będzie obfitowało w wyborne smaki, przysporzy wiele radości i miłych wspomnień. Dziękuję za dbałość o tradycję i renomę Firmy. Załodze życzę radosnych Świąt oraz wypoczynku. Z głębokim przekonaniem jeszcze raz polecam wyroby Podlaskiej Chaty, życzę zdrowia i szczęścia!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 23.03.2021

Przesyłka świetnie zapakowana, wszystko pyszne, na pewno będę korzystała, polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata Katleje 18.03.2021

Wszystkie wyroby przepyszne, nie ma lepszych gorszych... przeniosły mnie smaki do lat mojego dzieciństwa, kiedy mój Dziadziuś sam przygotowywał wyroby wędliniarskie i wędził. Słonina rewelacja. Wszystkim polecam i zapewne przed świetami będzie kolejne zamówienie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sonia Becker 17.03.2021

Wszystko świetnie! Począwszy od wyboru produktów, każdy znajdzie tu coś dla siebie , poprzez kontakt a skończywszy na doskonałym zapakowaniu i szybkiej dostawie. Wisienka na torcie to małe wafelki , które dostaliśmy w prezencie- dzieci były szczęśliwe ;-) dziekuje i będę systematycznie zamawiać.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Masztalerz 16.03.2021

W ciągu 4 dni dotarło zamówienie do Francji. Wszystko świetnie zapakowane.pyszne .na pewno będziemy zamawiać. Juz zbieram zamowienianu znajomych ???????? Polecam serdecznie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina Pompowska 11.03.2021

Jak zwykle wszystko szybko, sprawnie doskonale zabezpieczone.
A wyroby - poemat! Ktokolwiek pamięta smaki z dawnych lat nie będzie żałował. I do tego - nic się nie psuje nawet po dłuższym przechowywaniu w lodówce. Obyście trzymali taki standard, a od prawdziwych smakoszy się nie opędzicie. Bardzo, bardzo dziękuję. Wasza firma przywraca mi wiarę w ludzi :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek Dębski 10.03.2021

to kolejne zakupy w waszym sklepie, a jakość,smak produktów zawsze na 6 z +. Podlaską chatę polecam w 100%

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Szok 04.03.2021

Wyroby przepyszne i extra zapakowane

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia Ananas 04.03.2021

Bardzo dobre wędliny! Znikają do ostatniego plasterka!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna Fronczyk 04.03.2021

Przesyłka ekspresowa ...wszystko pyszne i pięknie zapakowane ...polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof Błoński 11.02.2021

Najsmaczniejsze wędliny jakie jadłem. Dobra komunikacja ze sklepem i perfekcyjna wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Macio Olo 03.02.2021

Polecam super wyroby zawsze kupowałem w sklepie, ostatnio przez Internet szybka wysyłka bardzo dobry kontakt towar otrzymałem w ciągu 48h przesyłka była bezpłatna. Polecam 100%. Smaku. Oby nie zepsuć jakości z czasem bo w tych czasach to bardzo ważne!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota Nosal 03.02.2021

Zdecydowanie polecam, bardzo dobre wędliny, kiełbasy, jakich nie miałem okazji już dawno jeść.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena Górczyńska-Przybyłowicz 29.01.2021

Ponownie potwierdzam wyborną jakość wyrobów i bardzo polecam. Jeżeli ktoś ma ochotę przypomnieć sobie jak smakuje prawdziwa wędlina, bez polepszaczy, wypełniaczy i wody, pachnąca naturalnym dymem i przyprawami - polecam Podlaską Chatę!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena Górczyńska-Przybyłowicz 22.01.2021

Paczka szczęśliwie i w idealnym stanie dotarła po niecałych 3 dniach w najdalszy daleki zakątek południowo-zachodnich Niemiec. Odbiorca jest zachwycony nie tylko wyjątkową jakością i smakiem podlaskich wędlin, ale również starannością i kunsztem opakowania. Bardzo polecam produkty ( są znakomite !), sumienność i kulturę obsługi oraz dbałość o klienta.
Bożena

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andrzej z Trójmiasta 22.01.2021

Kto nie próbował wyrobów z Podlaskiej Chaty ten nie zna smaku prawdziwych wędlin. Wspaniała jakość i świeżość produktów zadowolą największych smakoszy.Hermetyczne pakowanie w styropianowe opakowania gwarantują bezpieczne dostawy.Wszyscy nasi znajomi,którzy kupili cokolwiek w Podlaskiej Chacie są zachwyceni i nie wyobrażają sobie powrotu do innych dostawców,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wojciech Danielak 19.01.2021

Wędliny tradycyjne bardzo smaczne dobrze przyprawione sos tatarska furia super jakość obsługi oraz dostawa bardzo dobra. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

FRANCOIS GIERSZAL 13.01.2021

Produkty super jakości otrzymane w ciągu trzech dni we Francji. Doskonałe wędliny, które możemy tylko polecić !!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tadeusz i Maria z Krakowa 12.01.2021

Rewelacyjna wędlina, zdecydowanie wszystkim polecamy. Niestety obecnie w sklepach mięsnych trudno kupić coś co nie będzie smakować jak mielonka mimo, że pod różnymi nazwami. A tutaj rzeczywiście smak mięsa, doskonale przyprawione wędliny. Jak cenicie sobie naturalny smak to zdecydowanie polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Szymon Radzik 12.01.2021

Trochę na początku się takiego zakupu obawiałem, bo jednak kupowanie wędliny przez internet to nieco dziwne. Ale po pierwszej próbie regularnie do nich wracam, smak wędlin doskonały, a przesyłka hermetycznie pakowana w boksie styropianowym, więc bez obaw o to, że coś się stanie z wędliną.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz J 12.01.2021

Całe szczęście, że można chociaż w sieci kupić dobrą wędlinę według tradycyjnych receptur, bo to co sprzedają w sklepach to masakra. Polecam, niezależnie czy szynka, polędwica czy kiełbasa smak jest doskonały, bez wątpienia godny polecenia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof Ferenc 12.01.2021

Świetne wędliny, doskonały naturalny smak świetnie przyprawionego mięsa. Nie trzeba obawiać się sztucznego polepszania smaku. Wszystko hermetycznie zapakowane więc też o świeżość produktów nie trzeba się obawiać.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 12.01.2021

Wyroby fantastyczne!!! Zapomniałam,że wędlina może być bez smaku i pływać w wodzie. Bardzo polecam!!! Kontakt z personelem sklepu bardzo sprawny, rzeczowy i życzliwy. Realizacja zamówień szybka, opakowanie bardzo staranne ! Również DPD spisuje się b. poprawnie.
Jeszcze raz bardzo polecam. Wspaniale,że jesteście !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dawid 07.01.2021

Pierwsze zamówienie z obawami, ale teraz wracam regularnie, bo wszystko ładnie hermetycznie zapakowane więc świeże do mnie dociera. A co do samego smaku, po prostu rewelacja, jak dla mnie zdecydowanie najlepsze cienkie kiełbasy jakie miałem okazje jeść od kilkunastu lat.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr Fijał 05.01.2021

Wędliny jak kiedyś u dziadków, gdy się było małym. Zupełna odmiana od tego co w sklepach obecnie można kupić. Dla mnie miłośnika mięsa i wędlin ten sklep to rewelacja, doskonale smakujące soczyste szynki, świetnie przyprawione kiełbasy, zdecydowanie wszystkim mogę polecić ich ofertę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta Majcher 28.12.2020

Witam, wyroby pyszne, paczka super zapakowana i szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota Skibińska 28.12.2020

Wyroby pyszne ????Polecam i dziękuję życzę Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego roku

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola Gawron 28.12.2020

Dziś doszła moja paczka , pięknie z zabezpieczona :) wyroby pyszne .Polecam ????,dziękuję ,życzę załodze Wesołych Świąt .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata Kowalska 28.12.2020

Polecam super wędliny. Szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata Jamrożek 28.12.2020

Wyroby super! Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Róża Bloch 28.12.2020

Pyszne wędlina, super świeżo wszystko, przesyłka na czas. Super zapakowana. Polecam z całego serca i jeszcze nie raz będę zamawiała.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Volodymyr Hutsaylyuk 21.12.2020

Smak domowych gorących wędlin dopiero co z wędzarni.... Zapomniane czasy dzieciństwa....
Po degustacji Waszych wyrobów znowu czuje się jak u rodziców na świętach. Jak dużo przyjemności może spowodować taka mała szyneczka z kiełbaska, oczywiście krucha, po salcesoniku ;-)
Jesteście niesamowite, proszę się nie zepsuć :-)
Wierny fan PODLASKIEJ CHATY

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Dziękujemy serdecznie za opinię. Bardzo się cieszymy, że nasze starania przekładają się na zadowolenie klientów, a zamierzony cel przywrócenia starodawnych smaków dzieciństwa jest osiągnięty.

Pozdrawiamy i oczywiście zapraszamy ponownie. 

Do usłyszenia !

Teresa Kirszanek 07.12.2020

Dziękuję za pyszne wyroby, bardzo szybką wysyłkę i za to ze w takim starannym opakowaniu mogła by spokojnie podróżować parę dni .FIRMA WARTA POLECENIA

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teodor Nadolny Nadolny 03.12.2020

Bardzo dobrze znam wasze wędliny ,ponieważ do tej pory zaopatrywałem się na Waszych stoiskach we Wrocławiu .Z powodu epidemii z korzystałem z wysyłki i zamierzam z niej korzystać .Wędliny są na każde podniebienie , smak
prawdziwy jak za dawnych lat . Prawdziwa Polska wędlina

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jozef Nowak 02.12.2020

Witam milo. Panstwa wyroby nie maja sobie rownych i mowie to z cala odpowiedzialnoscia. Smak doprawienie jakosc wedzenia rewelacja. Tak trzymac kochani. Przesylka ktora do mnie dotarla to mistrzostwo. Zapakowane schlodzone.Profesjonalizm w kazdym calu. Zona moja czakala na chrzan tarty. OH i AH. to jest to. Polecam wszystkim. Zawitajcie na Dolny Slask. Pozdrawiam i zycze sukcesow.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina Pompowska 19.11.2020

Po raz kolejny wyrażam swój zachwyt nad jakością, fantastycznym smakiem każdej z kupionych wędlin. Dostawa ekspresowa z bardzo dobrym zabezpieczeniem i chłodzeniem. Świetnie, że na każdym produkcie jest naklejka z pełną informacją. Ten sklep jest - nieczęsto teraz (niestety) spotykanym przykładem dbałości o jakość produktów i wspaniałą obsługę. Ze szczerego serca wszystkim polecam Podlaską Chatę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Pisarkiewicz 23.10.2020

Powiem tak jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o wędliny gdyż wychowałam się na wsi i wiem jak smakuje swojskie jedzonko.i cóż mogę powiedzieć jakość wędlin jest obłędna smak i aromat to mistrzostwo świata. Moje ulubione pastrami czy polędwica wiejska to rarytas sam w sobie .Super doprawione i nie zepsują się w lodówce jak inne wędliny. A jeszcze do tego dodać obsługę na tak wysokim poziomie.To pełen szacunek dla firmy????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Serdecznie dziękujemy. Bardzo nam miło.

Anna Pisarkiewicz 22.10.2020

Powiem tak jakość tej wędlinki jest obłędna,oczywiście zarówno ja jak mój mąż mamy swoje ulubione produkty.Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na te wszystkie pyszności. A oprócz tego przekonałam się że jakość obsługi idzie w parze z jakością wyrobów.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Cudownie jest czytać i otrzmywać takie opinie jak te. Bardzo dziękujemy.

Maria Kwiatkowska 13.10.2020

Kochani wyroby Wasze są przepyszne, weselnicy w Czechach i Polacy zachwyceni. Wszystko było cudownie zapakowane, dotarło do nas w bardzo dobrym stanie. Cudowny dobry kontakt z Wami sprawił, że nie obawiałam się o nic. Wszyscy mówili, że wszystko jest wyborne. Bardzo polecam wyroby i Was. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Dziękujemy serdecznie <3

Kasia Glowinkowska 12.10.2020

Ruska ,uwielbiam. No i suszona wołowina. Nie mogę się Was doczekać w Kłodzku.???? Pozdrawiam smacznie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta Marta 12.10.2020

Kielbasa Tatrzanska i Bandziuk...uwielbia tez z serem♥️ poledwica z podlaskiej chaty, poledwiczki z zurawina ♥️ a ostatnio zakochalam sie w pasztecie drobiowym i z Borowikami

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz Szopa 12.10.2020

Rajku, ale dobrutkie jadło wszelakiego rodzaju! ???? Aczkolwiek, jeśli mam wybierać, to ogromniasty mój sentyment do szyneczki wiejskiej z tłuszczykiem! Mniam, pyszne! I nigdy zacnego tłuszczyku nie oddzielałem, o nie! Ja nie sikorek, ale szynka taka - właśnie z paskiem słoninkowym jest ogromniasto smaczna! Najlepsiejsza! I taką, gdy wybór mam - wybieram bez dwóch zadań! ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania Kołakowska 12.10.2020

To niebo w gębie...ups...w buźce, jeść takie wędlinki. Na sam widok, ślinka mi cieknie ❤

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalenka Uroda 12.10.2020

Wszystkie Wasze wyroby są pychotka ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta Bilska 12.10.2020

Wszystko jest pyszne!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Pawel Pawlak 12.10.2020

Wszystkie produkty są przepyszne oraz pracownicy wiedzą co sprzedaja do tego bardzo miła i sympatyczna obsługa . Gratuluję pracowników współczuję klientów których brak przez pandemię której brak. To tylko cyferki na ekranach tv.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maksymilian Pietras 12.10.2020

Szynka w ziołach najlepsza

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Izabella Nowogródzka 12.10.2020

Królewski specjał, polędwica ze strychu????
Kupuje stacjonarnie i zamawiam on line????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata-becia Glinska 12.10.2020

Lubię wszystkie wyroby swojskie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania Kołakowska 12.10.2020

Jak tu wybrać, jak wszystkie są przepyszne ????????????
Balerony, polędwiczki, szyneczki, paszteciki i boczusie, ja wszystkie was uwielbiam i przygarnąć muszę ????
A gdyby tak szczęście dopisało i paczuszka trafiła do mnie, byłabym wniebowzięta, a rodzinka nosiłaby mnie na rękach ❤ ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Natalia Czermanska 12.10.2020

Dziś dostarczone najlepsze produkty i zawsze smaczne!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Glanowska 12.10.2020

Wszystko co wiejskie pycha ????????????♥️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Olga Czapla 12.10.2020

Pewnego razu smakołyki ochoczo zamówiłam
Ich smaku i zapachu tak ciekawa byłam...
Wszystko było wręcz idealne, wyznać muszę
Z pewnością nie raz na taki zakup więc się skuszę...
Lecz jeden smakołyk zdobył moje serce
I do jego skosztowania innych także zachęcę!
Bo to smakołyk na tak wysoką klasę
Ma w sobie walorów, walorów całą masę!
PASZTET DOMOWY jest tak perfekcyjny
Pod każdym względem jest tak rewelacyjny!
On tak doskonale i wybornie smakuje
W jego smaku każdy domownik szczerze gustuje!
Kiedy pierwszy raz pasztetu skosztowałam
To jego smakiem tak bardzo się oczarowałam.
Sam zapach już mnie kusił oraz nęcił
Do skosztowania tak szczerze mnie zachęcił!
A ten wygląd, to ósmy cud świata
Taką oto opinię wydał mój kochany tata!
Bo on także wyrobem tym się oczarował
Swoich pozytywnych odczuć wcale nie chował!
To pasztet, który wiele zalet cechuje
Właśnie takie pyszności Ja osobiście preferuję.
Wiejski, pyszny i nad podziw wyjątkowy
Taki właśnie jest ten PASZTET DOMOWY!
Za jakiś czas będę przygotowywać swe wesele
I potrzebuję wyrobów pysznych jakże wiele
I na pewno na wiejskim stole pasztet będzie królować
On wszystkich gości walorami będzie ujmować!
Bo lepszego pasztetu nigdy nie jadłam, wyznaje
Tenże smakołyk wiele dobrego mi daje.
Polecam go każdemu, bo jest tak znakomity
W wielką wyjątkowość jest także obfity!
Smakuje tak doskonale z kromeczką chleba
I do szczęścia wiele już wcale nie potrzeba.
Nawet dzieciaczki go szczerze uwielbiają
Z wielkim apetytem pasztet ten zajadają!
I nie marudzą przy tym, jak to zazwyczaj bywa
Bo PASZTET DOMOWY wiele dobrego w sobie skrywa!
Pozdrawiam i polecam! ❤

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 01.10.2020

Wyroby bardzo pyszne jak swojskie polecam.. A szczególnie kiełbasę kruchą.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina 23.09.2020

Aż się boję chwalić, by nie zapeszyć :). Już trzeci raz jestem zachwycona! Wszystko na "szostkę z plusem". Smak i zapach, jak za dawnych lat. Wspaniała obsługa, bardzo szybka dostawa, bardzo dobre zabezpieczenie i chłodzenie. Oby tak dalej!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dariusz Borkowski 01.09.2020

Co tu dużo pisać PETARDA smak dzieciństwa jak u babci. Próbowałem wędlin i kiełbas z wielu źródeł ale Podlaska chata nie ma sobie rownych

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Glanowska 20.07.2020

Super smak, jak za dawnych lat. Jakość i obsługa na najwyższym poziomie :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Dziękujemy za opinię. Zapraszam do kontaktu i zgłoszenie się po kupon zniżkowy w ramach podziękowania za opinię. Pozdrawiamy.

kontakt: sklep@skleppodlaskachata.pl

Mariola Rogalińska 22.06.2020

Polecam...wyroby przepyszne...dostawa ekspresowa, za co bardzo dziękuję...towar zabezpieczony...myślę, że były to pierwsze zakupy, ale nie ostatnie :-):-):-) z pewnością będę zamawiała!!!POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa :) Do usłyszenia !

Lidia Piskorska 10.04.2020

Szybka, sprawna obsługa. Towar świeży i smaczny. Będę zamawiała i polecam wszystkim ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wojciech Bogucki 24.10.2019

Kupuję czasami w Londynie.
Niebo w gębie,gęba w niebie.
P r z e p y s z n e!!!!
Dziś nawet złożyłem zamówienie w sklepie internetowym dla mojej małżonki i syna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata Marzanna Janiak 24.10.2019

Polecam Zakład Mięsny Wędzarnia Podlaska Chata firma bardzo solindna bardzo pyszne wyroby i przesyłki expresowe komunikatywność miła Polecam w 100 % firma rzetelna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Lewińska 24.10.2019

Polecam te wędliny - są dokładnie takie jak te "domowej roboty" - kruche, pachnące, pyszne, bez chemicznego posmaku. Kupuję je w Łodzi i bardzo się cieszę że gościcie Państwo w naszym mieście ❤ można w nich odnaleźć smak prawdziwych, dawnych wędlin.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Drako Wałcz 24.10.2019

Pyszności , zasmakowałem na miejscu później jechały 500 km i super , polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna Karwas 24.10.2019

Dziękuję pięknie za ekspresowa wysyłkę. Wędliny są naprawdę genialne i najwyższej jakości. Polecam zakupy na stronie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomasz Parafiniuk 24.10.2019

Bardzo dobre wyroby smaczne :) polecam gorąco wędzarnię Podlaską Chatę :) :) same pysznośći

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożenna Rozmus 24.10.2019

wysoka jakosć poroduktow. wyroby są bardzo smaczne, dobrze przyprawione.
szybka dostawa przy zamowieniu internetowym. paczka starannie zapakowana

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Korniluk 24.10.2019

Z całego serca polecam wyroby Wędzarni Podlaska Chata! Są wyborne! perfekcyjnie doprawione, kruche, soczyste i aromatyczne! Wyraźnie czuć w nim pasję i staranność wykonania! Smak uczciwych wędlin jak za dawnych lat! Gorąco polecam! Tu jest pysznie!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula Krzewińska 24.10.2019

Pyszne,pyszne,pyszne....

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andrzej Andrzej 24.10.2019

Zrobilem dzis zakupy na Tbsach ul Ken pierwszy raz. od progu wita uśmiechnięta Pani .. wszystko co kupiłem jest pyszne i swieze ...szynka z zubrowka,kielbasa krucha.salceson i pasztet z grzybami palce lizac.macie tez najlepsze pieczywo,mlode lata mi sie przypomnialy...taki jak z pieca u mamy.... wiejski duzy chleb sie nazywa....i dzis byla degustacja kwasu łotewskiego bylem oporny ale skosztowalem bo przemila Pani Blondynka mi nie odpuscila i nie zaluje ...prawdziwy smak jak kiedys. zdobyliscie Nowego klineta oby tak dalej

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Richard Rituniu 24.10.2019

Przepysznie i naturalnie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anja Ka 24.10.2019

Wszystkie wyroby, które do tej pory spróbowałam smakują wyśmienicie. ;) Polecam każdemu! Jest w czym wybierać.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata Jabłońska 24.10.2019

Niebo w gębie, gęba w niebie!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bozena Duma 24.10.2019

Wyroby są przewyborne.Polecam całym sercem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna Gołąb 24.10.2019

kupiłam dzisiaj w Chorzowie wędlinę i nie wiem czy długo poleży w lodówce, taka dobra, idę jutro dokupić

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jerzy Cybulin 24.10.2019

smakowite wyroby z gustem doprawione .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata Wower 24.10.2019

Pyszności!!!nawet musztarda i cwikła do kiełbaski suuuuper.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna Grędziak 24.10.2019

Wspaniałe wyroby - swojskie i wyjątkowe. Solidna firma. Polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgośka Sanecka-Czerniec 24.10.2019

Super wyroby.Szkoda że nie można kupić na co dzień w moim mieście�

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adam Pruszczyński 24.10.2019

Bardzo dobre smaki i co najważniejsze Smaczne mogę polecić z Najwyższą Odpowiedzialnością...
Pierwyj Sott ????????????????????????????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna Golec-Stapor 24.10.2019

Super produkty z najwyzszej polki. Takiego chrzanu wczesniej nie jadlam poprostu pyszny.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysiek Kotrin 24.10.2019

+ 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesława Zwierzchowska 24.10.2019

Wczoraj przywiozłam sobie z Łodzi. Wspaniałe mięsa, smalczyk, pasztet. Żałuję, że na stałe nie gościcie w Stolicy, ale z pewniścia odwiedzę Wola Park choć to daleko od domu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota Rust 24.10.2019

Ganz tolle Produkte! Richtig lecker und sehr bekömmlich.

Świetne produkty! Naprawdę pyszne i bardzo jadalna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Paweł Głowacki 24.10.2019

Najwyższa jakość !!!
a co za tym idzie najlepsze smaki trafiające w nasze podniebienie ,
Polecam bo każdy znajdzie tu coś specjalnie dla siebie a wybór jest ogromny
Polecam +++++

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Rutkowska 24.10.2019

Jakość i smak produktow oraz możliwość kupna przez internet

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Nicola 24.10.2019

Pyszne, świetnie doprawione i zawsze świeże! Błyskawiczna wysyłka, serdecznie polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ANNA 28.03.2019

Polecam te wędliny - są dokładnie takie jak te "domowej roboty" - kruche, pachnące, pyszne, bez chemicznego posmaku. Kupuję je w Łodzi i bardzo się cieszę że gościcie Państwo w naszym mieście ❤ można w nich odnaleźć smak prawdziwych, dawnych wędlin.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

KATARZYNA NOWAK NOWAK 27.12.2018

Kupiłam wyroby Premium, nie zawiodłam się.
Produkty smaczne , dobrze przyprawione i uwędzone a było ich trochę
mimo przedświątecznej zawieruchy dotarły
w styropianowym pudle ( super zabezpieczenie ) na czas !
Opakowanie vacum dodatkowo je zabezpieczyło, oprócz tego
CHRZAN wspaniale aromatyczny, świeży, mocny.
Pierwszy i drugi dzień świąt udał się SMACZNIE.
Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera

Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl